1. Tired of not being able to see links? Want to chat with other members? Need help?

[Official BrainCMS] 1.4.0

Discussion in 'CMS Releases' started by BrainCMS, Jan 3, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SvenSalvatore

    SvenSalvatore New Member

    Joined:
    Dec 14, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    i dont know why but i got many many php errors and the header function can't redirect to index!


    Code:
    PHP Warning:  include(C:\inetpub\wwwroot/system/templates/brain/pages/index.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 128
    PHP Warning:  include(): Failed opening 'C:\inetpub\wwwroot/system/templates/brain/pages/index.php' for inclusion (include_path='.;C:\php\pear') in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 128
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 169
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 170
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 171
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 172
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 173
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 174
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 175
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 176
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 177
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 178
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 179
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 180
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 181
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 182
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 183
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 184
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 185
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 186
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 187
    PHP Notice:  Undefined variable: page in C:\inetpub\wwwroot\system\app\classes\class.html.php on line 190
     
  2. JoeriLowl

    JoeriLowl New Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Now when the client is 100% he reload the page .. Can someone just give some support via skype? Add me Xth-boyX
     
  3. Scope9674

    Scope9674 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2013
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Dude i use the emulator for another cms, and it works. I had the same problem with the client on this cms !
    What dont work are the SWF'S - Habbo.SWF ! The PlusEmulator works : - )
     
  4. TheNotorious

    TheNotorious Im dying slowly.

    Joined:
    Oct 4, 2014
    Messages:
    185
    Likes Received:
    40
    Yes it does.
     
  5. jcoatsy1212

    jcoatsy1212 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    I've been using this cos for a little while now, love it, [ Want to see this link? Register ! ] had to translate the hk and some pages didn't work at all but overall 7/10

    Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
     
  6. BrainCMS

    BrainCMS Brain is live, Live is Brain

    Joined:
    Feb 17, 2014
    Messages:
    79
    Likes Received:
    23
    Its Update the database for missing tables?
     
  7. TheNotorious

    TheNotorious Im dying slowly.

    Joined:
    Oct 4, 2014
    Messages:
    185
    Likes Received:
    40
    yeap, i know but why it does? its just full of shit.
     
    Last edited: Jan 15, 2017
  8. Alezo

    Alezo Member

    Joined:
    Dec 18, 2016
    Messages:
    90
    Likes Received:
    9
    Hello, it is possible that can be created, within the Administrative Panel. A page to add and remove emblems?

    Thank you.
     
  9. Sentinel

    Sentinel github.com/marcus-sa

    Joined:
    Oct 18, 2016
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    520
    You mean badges?
     
  10. Alezo

    Alezo Member

    Joined:
    Dec 18, 2016
    Messages:
    90
    Likes Received:
    9
    Yes
     
  11. Sentinel

    Sentinel github.com/marcus-sa

    Joined:
    Oct 18, 2016
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    520
    I dont think this guy knows how to code that

    Sent from my SM-G928F using Tapatalk
     
  12. BrainCMS

    BrainCMS Brain is live, Live is Brain

    Joined:
    Feb 17, 2014
    Messages:
    79
    Likes Received:
    23
    Why not 0.o??
     
  13. F.A.P

    F.A.P New Member

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Its pretty easy pass the variable as a Parameter i.e.

    PHP:
    $eg 1;

    class 
    Example 
    {
       public function  
    __constructor($eg)
       {
           
    $this->eg $eg;
       }

    }
     
  14. Sentinel

    Sentinel github.com/marcus-sa

    Joined:
    Oct 18, 2016
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    520
    I figured it out long time ago, but thanks anyway

    Sent from my SM-G928F using Tapatalk
     
    F.A.P likes this.
  15. Elijah

    Elijah <?php die($you);

    Joined:
    Mar 2, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    6
    Or you could use the $GLOBALS parameter in PHP as set out in the PHP documentation ([ Want to see this link? Register ! ])

    But passing as a parameter is better (in many cases) :)
     
    F.A.P likes this.
  16. Sentinel

    Sentinel github.com/marcus-sa

    Joined:
    Oct 18, 2016
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    520
    Yeah I researched it, and read that the $GLOBALS will be deprecated somehow in the near future, and that dependency injections was the fastest.

    I didn't know, because I didn't bother to research it, when it worked perfectly, but when I got told it was deprecated, I just switched, and that is how you actually learn stuff, lol
     
    F.A.P likes this.
  17. F.A.P

    F.A.P New Member

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Glad you learnt it, many people use outdated software because it works, but just because it works doesn't mean its Secure or Fast (or atleast achieve its potential).
     
  18. TheNotorious

    TheNotorious Im dying slowly.

    Joined:
    Oct 4, 2014
    Messages:
    185
    Likes Received:
    40
    When this shit goes up and better than earlier? :D
     
  19. Warmbryan

    Warmbryan Retired

    Joined:
    Jun 26, 2015
    Messages:
    261
    Likes Received:
    40
    Bootstrap FTW

    Thanks for the release!
     
  20. Alezo

    Alezo Member

    Joined:
    Dec 18, 2016
    Messages:
    90
    Likes Received:
    9
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...