Hi,
Hi get a error in my Arcturus and i tried everything but i just can't find a single fix for this:
20:55:50.661 [main ] ERROR c.e.h.h.u.c.ClothingValidationManager - Caught exception
java.io.IOException: Server returned HTTP response code: 403 for URL:
at sun.net.
at sun.net.
at sun.net.
at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLEntityManager.setupCurrentEntity(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLVersionDetector.determineDocVersion(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XMLParser.parse(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.DOMParser.parse(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.jaxp.DocumentBuilderImpl.parse(Unknown Source)
at javax.xml.parsers.DocumentBuilder.parse(Unknown Source)
at com.eu.habbo.habbohotel.users.clothingvalidation.Figuredata.parseXML(Figuredata.java:42)
at com.eu.habbo.habbohotel.users.clothingvalidation.ClothingValidationManager.reloadFiguredata(ClothingValidationManager.java:33)
at com.eu.habbo.plugin.PluginManager.globalOnConfigurationUpdated(PluginManager.java:203)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at com.eu.habbo.plugin.PluginManager.fireEvent(PluginManager.java:314)
at com.eu.habbo.Emulator.main(Emulator.java:143)
___________________________________________________________________________________________________________________
I tried to change TLS versions also but didn't work either. Does anybody know?
Hi get a error in my Arcturus and i tried everything but i just can't find a single fix for this:
20:55:50.661 [main ] ERROR c.e.h.h.u.c.ClothingValidationManager - Caught exception
java.io.IOException: Server returned HTTP response code: 403 for URL:
You must be registered for see links
at sun.net.
Source)at sun.net.
Source)at sun.net.
Source)at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLEntityManager.setupCurrentEntity(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLVersionDetector.determineDocVersion(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XMLParser.parse(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.DOMParser.parse(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.jaxp.DocumentBuilderImpl.parse(Unknown Source)
at javax.xml.parsers.DocumentBuilder.parse(Unknown Source)
at com.eu.habbo.habbohotel.users.clothingvalidation.Figuredata.parseXML(Figuredata.java:42)
at com.eu.habbo.habbohotel.users.clothingvalidation.ClothingValidationManager.reloadFiguredata(ClothingValidationManager.java:33)
at com.eu.habbo.plugin.PluginManager.globalOnConfigurationUpdated(PluginManager.java:203)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at com.eu.habbo.plugin.PluginManager.fireEvent(PluginManager.java:314)
at com.eu.habbo.Emulator.main(Emulator.java:143)
___________________________________________________________________________________________________________________
I tried to change TLS versions also but didn't work either. Does anybody know?