1. Tired of not being able to see links? Want to chat with other members? Need help?

HELP! RevCMS/IIS - Won't Load SWFS, no permission?

Discussion in 'Habbo Help & Support' started by sensaze, Feb 15, 2017.

  1. sensaze

    sensaze Member

    Joined:
    Jan 29, 2017
    Messages:
    73
    Likes Received:
    7
    It was the cache as suspected but doesn't seem a way to reset it on my IIS server, checked relevant places but doesn't show any cache stored. I'd already tried clearing browser cache and it didn't change anything.
    Strange cause I've woke up today and all the changes I'd made CSS wise are now applying :)
     
  2. Zaka

    Zaka Programmer

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    471
    Likes Received:
    139
    If you use cloudflare you would have to change the settings on cloudflare and tell it not to cache.
     
  3. sensaze

    sensaze Member

    Joined:
    Jan 29, 2017
    Messages:
    73
    Likes Received:
    7
    Well my hotel was fine.. did a few changes without backing up first to try add some new furni in and it's completely messed it up, back at client stuck loading at 76%.

    Replaced all SWF files again with default PlusEMU SWFs and reupdated all external variables, overrides, etc.
     
  4. Zaka

    Zaka Programmer

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    471
    Likes Received:
    139
    Try purging cache on cloudflare and try to recieve the POST data and see whats wrong, if you can't do this, PM me and I can check.
     
  5. sensaze

    sensaze Member

    Joined:
    Jan 29, 2017
    Messages:
    73
    Likes Received:
    7
    Hey man I need 25 posts to be able to PM, do you have Skype or something? I'd really like some help getting this back up and running.
     
  6. Zaka

    Zaka Programmer

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    471
    Likes Received:
    139
    Yeah I answered ur profile post
     

Share This Page

Loading...