1. Tired of not being able to see links? Want to chat with other members? Need help?

[TUT] Setup a R63 Hotel | RevCMS | IIS | PhoenixEMU

Discussion in 'Habbo Tutorials' started by Vineen, Apr 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MikeTBM

    MikeTBM New Member

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    WINrar is a 8.1 Clusce Software. Better Use Geo9T 8.2
     
  2. FarLock

    FarLock ThisHabbo Media Journalist

    Joined:
    Apr 21, 2012
    Messages:
    216
    Likes Received:
    55
    Best Answers:
    0
    I only want to add some NOTE on the tutorial.
    This tutorial was done on a Windows Server 2008 R2 Standard so if anyone who tries to follow this tutorial gets lost on the interface of Windows Server 2008 Standard then ask your host to upgrade you to R2 (that should be cost you minimum or none). I recommend buying from brickvps.com or host1plus.com
     
  3. ChunkyCurry

    ChunkyCurry Member

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    138
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Vineen, Tbh I'd Have To Say This Is One Of The Best Tutorials I've Seen.... Well Done M8 Keep Up The Work :D
     
  4. Vineen

    Vineen Posting Freak

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    464
    Best Answers:
    0
    Thanks for the vouch [ Want to see this link? Register ! ] :)
     
  5. ChunkyCurry

    ChunkyCurry Member

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    138
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Also thanks for your swfs that you released On DevBest Gonna Test Em Now :D
     
  6. Vineen

    Vineen Posting Freak

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    464
    Best Answers:
    0
    The SWFs attached in this tutorial are the same as of I released. I might put a note there soon how to get rid of the huge HABPRO logo on the hotelview. :)
     
  7. ChunkyCurry

    ChunkyCurry Member

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    138
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    I think i know how but you should for others I Guess :D, Vineen Your A Very Big Help To The Habbo Community! :)
     
  8. Vineen

    Vineen Posting Freak

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    464
    Best Answers:
    0
    That's why [ Want to see this link? Register ! ] said this
    [7:35] [ Want to see this link? Register ! ]: The BIGGEST habbotard on here.

    And don't worry, this path is for me. Although I hate being one of those so-called Habbotard. Retrotard, much better.
     
  9. ChunkyCurry

    ChunkyCurry Member

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    138
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Tbh Vineen I've Always Encountered One Problem In My Whole Habbo Life
    I Use A Sky Sagem F@st 2504 I ThinK i Said it Right And Basically Everyone Else Can Access The Main habbo Site But Anyone On My Router, It Wont Work For Them Or Me :s
     
  10. Vineen

    Vineen Posting Freak

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    464
    Best Answers:
    0
    It is much better if you purchase a VPS to keep the hotel 24/7 open, earn some funds on PayPal if you don't have 'nuff money. And when it's on the VPS it's much better as you don't need to worry about being hacked (your PC).
     
  11. Clit

    Clit Posting Freak

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Messages:
    1,050
    Likes Received:
    149
    Best Answers:
    0
    I am getting this error, Went along with your tutorial Step by step, 100% sure I did everything correctly in this tutorial.

    [​IMG]
     
  12. ProLegitZ

    ProLegitZ Jacob is here bitch !

    Joined:
    May 11, 2012
    Messages:
    605
    Likes Received:
    69
    Best Answers:
    0
    Save it as web.config, on the type field find CONFIG and select it, however if you cannot do that we will do another method.

    BEFORE GOING TO #12, go to Start -> Computer -> Click Organize ▼ then select Folder and Search Options, then go to 'View' tab, uncheck 'Hide extensions for known file types'. Now go back to wwwroot, rename your .htaccess file toweb.config then hold Ctrl + A and paste the pastie provided above. Now the STEP #12 shall work.

    I got no organized so this happenes

    Server Error
    Internet Information Services 7.5

    Error Summary
    HTTP Error 500.19 - Internal Server Error

    The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid.
    Detailed Error Information
    Module​
    IIS Web Core​

    Notification​
    Unknown​

    Handler​
    Not yet determined​

    Error Code​
    0x8007000d​

    Config Error​

    Config File​
    \\?\C:\inetpub\wwwroot\web.config​
    Requested URL​
    [ Want to see this link? Register ! ]

    Physical Path​

    Logon Method​
    Not yet determined​

    Logon User​
    Not yet determined​

    Config Source
    -1: 0:
    Links and More InformationThis error occurs when there is a problem reading the configuration file for the Web server or Web application. In some cases, the event logs may contain more information about what caused this error.
    [ Want to see this link? Register ! ]
     
    iJaay likes this.
  13. s0ul

    s0ul Member

    Joined:
    May 19, 2012
    Messages:
    60
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    100/10 ;). Like it xx Go Vineen! ;D.
     
  14. KittensAwesome

    KittensAwesome New Member

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Excuse me... When i go to client It loads and then after some time It disconnects me please help
     
  15. Vineen

    Vineen Posting Freak

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    464
    Best Answers:
    0
    If you are using the Mango theme, try copying the client.php file from the Priv folder to Mango folder found on C:\inetpub\wwwroot\app\tpl\skins. Also, make sure the emulator is running and doesn't receive any error.

    If you receive connections on Phoenix then receive errors, paste the exception if it gives one.
     
  16. Fallen

    Fallen Developer

    Joined:
    Jul 19, 2011
    Messages:
    487
    Likes Received:
    71
    Best Answers:
    0
    I have the license for Phoenix 3.7.4. So what do I run? Do I run the 3.7.4 SQL and then the upgrade from 3.7.3 to 3.7.4?
     
  17. Vineen

    Vineen Posting Freak

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    464
    Best Answers:
    0
    Just run phoenix 3.7.4.SQL and everything should be fine.
     
  18. Fallen

    Fallen Developer

    Joined:
    Jul 19, 2011
    Messages:
    487
    Likes Received:
    71
    Best Answers:
    0
    Thank You Vineen!
     
  19. Vineen

    Vineen Posting Freak

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    464
    Best Answers:
    0
    Welcome. I should be updating the tutorial more often.
     
  20. Fallen

    Fallen Developer

    Joined:
    Jul 19, 2011
    Messages:
    487
    Likes Received:
    71
    Best Answers:
    0
    I tried posting a news article, and then this showed up! If you look at the bottom, you will see the error.
    whathappened.png
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page