1. Tired of not being able to see links? Want to chat with other members? Need help?

Field 'Weights' doesn't have a default value

Discussion in 'Habbo Help & Support' started by sim0n, Mar 31, 2013.

  1. sim0n
    Offline

    sim0n Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    213
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    I get this error when im trying to register. This problem occured first when I installed IIS.
  2. Dan Smith
    Offline

    Dan Smith Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Try running this:

    Code:
    SET @@global.sql_mode ='';
  3. sim0n
    Offline

    sim0n Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    213
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    Nope, you have not.
  4. sim0n
    Offline

    sim0n Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    213
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    Come on dude if you want to help, then help. Otherwise get the fuck out of here
  5. Dan Smith
    Offline

    Dan Smith Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    I posted a Fix in the thread:
    SET @@global.sql_mode ='';
  6. sim0n
    Offline

    sim0n Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    213
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    I am not retarded. I am aware of that sql deletes system 32. fuck off.
  7. Dan Smith
    Offline

    Dan Smith Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    fixed the error for me..
  8. sim0n
    Offline

    sim0n Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    213
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    Cut the crap will you
  9. Br4d
    Offline

    Br4d "Live for nothing or die for something."

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    945
    Likes Received:
    125
    Best Answers:
    3
    set weights to null by right clicking on the users table an click design table find weights then tick the box next to it :D
  10. sim0n
    Offline

    sim0n Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    213
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    fuk this crap im going back to phoenix
  11. Dan Smith
    Offline

    Dan Smith Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    It did actually fix it for me..
    but, ohwell
  12. sim0n
    Offline

    sim0n Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    213
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    yeah ohwell okay
  13. iJaay
    Offline

    iJaay ~ Ethan (iJaay.NET) ~

    Joined:
    Nov 4, 2012
    Messages:
    447
    Likes Received:
    48
    Best Answers:
    0
    How would an MySQL code, remove your win32.
    Its impossible. It goes INTO the database not INTO your win32 folder.

Share This Page